Relaxing Face & Body Essence nieuw

Afbeelding van Relaxing Face & Body Essence nieuw
Natuurlijke olie voor de huid van gelaat en lichaam.

€39,99
€53,00

Kan zowel voor gelaat als lichaam gebruikt worden. Voor intensief herstel van de huid, s'avonds aanbrengen onder de reguliere nachtcreme. Voor een prachtige glans, extra bescherming en verzorging, s'morgens en/of s'avonds  1 druppel in de reguliere verzorging mengen. Bij gebruik op het lichaam, bij voorkeur direct gebruiken na het douchen.  

Intensief herstel van de huid; revitaliseert een droge, schrale huid. Gaat vochtverlies tegen en maakt de huid soepel en zacht. Verzacht lijntjes en rimpeltjes. Helpt veerkracht, balans en uitstraling te behouden Geeft een prachtige glans, extra verzorging en bescherming heeft een ontspannende en kalmerende werking.

Abrikoospit olie; Rijk aan vitamine A,C en E; verzacht de huid, helpt vroegtijdige veroudering te voorkomen, handhaaft de vochtbalans en helpt veerkracht, balans en uitstraling te behouden.

Zonnebloemzaad olie; Rijk aan voedingstoffen zoals calcium, magnesium, vitamine A, K en E. Helpt de huid te kalmeren, reguleert de vochtbalans en helpt UV-schade te voorkomen.

Vitamine E; (Tocopheryl acetaat) ondersteunt de natuurlijke huidconditie en krachtige anti-oxidant.

Argan olie; Helpt de huid te herstellen, revitaliseert een droge, schale huid; verzacht lijntjes en rimpeltjes en reguleert de vochtbalans.

Passievruchtzaad olie; Beschermt de huid tegen schade van UV straling.

Avocado olie; Helpt, dankzij hoge concentratie vitamine A, D, E en Omega 9 de huid te regenereren en te beschermen tegen UV straling en luchtvervuiling.

Jojobazaad olie; Herstelt de natuurlijke oliebalans van de huid.

Squalaan; Bevindt zich van nature in de huid; hydratatie, gaat vochtverlies tegen en maakt de huid soepel en zacht.

Lavendel olie; Ontspannende, kalmerende werking.